Amenajari, decoratiuni HoReCa

Un spatiu destinat oferirii serviciilor de cazare si deservire, in speta hoteluri si pensiuni turistice, restaurante, baruri si cafenele sau cluburi isi incanta oaspetii atat prin calitatea serviciilor dar si prin ambientul in care sunt primiti.

palmieri-artificiali-amenajari-horecaRobertoRossi.ro vine in intampinarea unitatilor HoReCa, ce au nevoie de solutii de amenajare moderne si atractive, plante naturale sau artificiale, ghivece si vase deosebite sau mobilier decorativ de calitate.

In sezonul estival sunt la mare cautare statiunile de pe malul marii, ce ofera plaje si piscine, terase si gradini de vara confortabile si primitoare, cu un aer exotic ce invita la relaxare si odihna. Palmierii artificiali, usor de intretinut si spectaculosi prin grandoarea lor, vor oferi peisajului o nota aparte intregului ansamblu turistic.

palmier-artificial-in-ghiveci-horecaPentru interiorul unui hotel ce doreste sa-si impresioneze oaspetii prin atmosfera luxoasa si rafinata, va propunem palmieri artificiali de interior cu un aspect proaspat si natural,  ghivece asortate cu designul interiorului, care sa puna in valoare frumusetea plantei.

Plantele naturale cu flori delicate si parfumate, in ghivece ceramice asortate cu mobilier din lemn natural, sunt de asemenea ideale pentru terasa unei unitati HoReCa, un hotel sau o pensiune turistica amplasata in mijlocul naturii ce isi rasfata oaspetii cu un ambient familiar si deconectant.

 

planta-naturala-cu-flori-in-ghiveci-horeca

 


One thought on “Amenajari, decoratiuni HoReCa

  1. as dori sa imi trimiteti un catalog/imagini cu vase de flori artificiale pt decorarea meselor unei cafenele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *