Amenajari, decoratiuni interioare moderne pentru apartamente

plante-decorative-apartamentAmenajari living, plante si ghivece decorative de apartament 
Simplitate si eleganta in alb si negru: o planta naturala decorativa, a carui frumusete este pusa in valoare de un ghiveci Lechuza Cubico ofera interiorului acel ceva ce intregeste atmosfera placuta si relaxanta de « acasa ». Ghivecele inteligente din gama Lechuza Cubico, dotate cu un sistem de autoirigare si drenare a apei, au grija de plantele noastre pana la 12 saptamani, le mentin sanatoase si frumoase.

amenajari-decoratiuni-plante-apartamentAmenajarea biroului de acasa, practic si elegant
Amenajarea unui birou in apartament sau intr-o casa nu este intotdeauna simpla si usoara, mai ales ca spatiul de lucru trebuie sa armonizeze cu intreaga locuinta, sa fie linistit, practic si relaxant. In primul rand, spatiul ales pentru birou trebuie sa fie linistit si intim, luminos si primitor.
Culori vii, forme si volume indraznete si armonioase ce degaja intimitate, energie si buna dispozitie – acestea atuurile spatiului in care lucram, fie ca este vorba de biroul din apartament sau la sediul firmei. Plantele naturale, cu flori delicate si parfumate intr-un ghiveci decorativ modern argintiu ce reflecta nuantele calde ale interiorului sunt accesoriile de care aveti nevoie.

Cum decorez salonul de cafea sau de ceai din apartamentul meu ?
flori-apartament-anthurium-in-ghiveciAnthurium este planta deosebit de eleganta, cu flori albe sau rosii, cunascuta si sub denumirile de « limba-de-foc » sau « flamingo ». Este rezistenta si ne bucura cu flori pe toata durata anului daca este corect ingrijita. Prefera locurile cu semiumbra in sezonul cald, iar pe durata iernii o putem aseza in locuri luminate. Este potrivita pentru amenajarea eleganta a apartamentului, iar pentru a fi siguri ca este bine ingrijita, putem opta pentru un ghiveci inteligent cu sistem de autoirigare, ce asigura plantei necesarul de apa. Ghivecele inteligente Lechuza Delta sunt preferate de catre arhitecti, designeri si peisagisti pentru amenajari moderne, elegante si rafinate.

Amenajari interioare apartamente, decoratiuni bucatarii
amenajari-apartament-bucatarieVa doriti o bucatarie moderna, in culori vii, cu plante decorative si utile in acelasi timp ? Ghiveciul Lechuza Delta de fereastra cu Rosii Cherry naturale este alegerea perfecta. Pe langa aspectul estetic deosebit, sistemul de autorigare si drenare a apei ce asigura independenta plantei pana la 12 saptamani, aveti la indemana ingrediente proaspete si naturale pentru o salata gustoasa. La fel de intersante sunt si plantele aromatice in ghiveci, precum dafinul, un arbust decorativ apreciat pentru aroma si parfum, sau arbustii exotici de cacao Quararibea funebris.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *