Amenajari interioare, plante si flori de primavara

Iarna e pe sfarsite si deja simtim in aer un parfum de primavara… natura va inverzi si va inflori, iar noi o vom primi in casa, in gradina, pe terasa sau chiar la birou cu plante si flori ce ne vor face ziua mai frumoasa. Delicate si parfumate, florile de primavara ofera spatiului in care se afla acel « ceva » de care avem nevoie pentru a ne lumina privirea si pentru a ne destinde.

orhidee-in-ghiveci-lechuza

Pentru amenajarea si decorarea cu flori si plante in ghivece decorative clasice sau ghivece inteligente, RobertoRossi.ro va invita sa vizitati galeria de plante de interior in ghiveci sau ideile de amenajari interioare pentru apartamente si birouri.

Orhideea este o planta cu flori deosebit de frumoase, ce inspira eleganta si puritate, usor de ingrijit. Orhideea de ghiveci este iubitoare de lumina, insa nu-i place sa fie expusa direct in razele soarelui. Prefera sa fie udata o data pe saptamana, in anotimpurile calde, iar toamna si iarna o data la 15 zile. Se uda prin turnarea de apa in farfuria ghiveciului, nu direct in ghiveci.

orhidee-phalaenopsis-in-ghiveciPhalaenopsis sau « Orhideea fluture », originara din Asia, este o planta de interior iubitoare de lumina. Planta se dezvolta foarte bine, daca este plantata intr-un amestec special pentru orhidee epifite, pe baza de muschi si de scoarta de pin, iar temperatura medie din interior este de 20 de grade.

spathiphyllum-alfa-80-cm-16960-1

 

Spathiphyllum, cunoscuta si sub denumirea de « crinul pacii », este de asemenea o planta decorativa de interior, potrivita pentru un salon un living modern, birouri sau interioare business. Daca este bine ingrijita, in conditii potrivite de caldura, lumina si umiditate, Spathiphyllum infloreste primavara si vara, iar florile rezista o lunga perioada de timp.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *