Arbusti decorativi si ghivece inteligente

Amenajari, decoratiuni interioare moderne pentru hoteluri, restaurante, baruri

Zamioculcas este o planta spectaculoasa, usor de ingrijit si rezistenta la conditii de mediu mai putin prietenoase. Planta iubeste lumina naturala si se dezvolta excelent in locuri insorite, insa tolereaza bine si locurile mai putin luminate sau cu lumina artificiala. Prefera temperaturile medii, intre 18 si 24 grade Celsius, iar intervalul recomandat de udare este de 4-5 zile vara, si la 10-12 zile in anotimpurile reci. Daca este udata in exces planta se ingalbeneste iar radacinile putrezesc.

Plantele de ghiveci Zamioculcas se dezvolta bine, sunt sanatoase si frumoase daca in timpul verii li se administreaza un ingrasamant lichid pentru plante verzi. Sunt potrivite pentru interioare mari, precum sali de reuniuni si conferinte sau training-uri, la receptia hotelului sau intr-un restaurant elegant.

Planta decorativa de ghiveci Beaucarnea recurvata sau Nolina Recurvata este cunoscuta si sub denumirea populara de “Planta Picior de Elefant” si isi are originile in Mexic. Nolina este un arbust spectaculos de ghiveci cu tulpina lemnoasa ce poate ajunge la inaltimea de pana la 1 m, frunzele lungi si subtiri in nuante de verde sau albastrui, adunate in partea de sus a tulpinii.

Se dezvolta bine in ghivece mari, care sa le ofere spatiu suficient, si prefera solul bine drenat. In sezonul cald se uda numai cand pamantul este uscat la suprafata, pentru ca Nolina nu este iubitoare de apa, iar in timpul iernii o vom uda de 1-2 ori pe luna. Nu va recomandam sa schimbati locul obisnuit la ghiveciului in timpul iernii; plantei ii plac locurile luminoase iar vara ii puteti pulveriza apa pe frunze pentru a rezista mai bine la temperaturile de peste 25 grade Celsius.

planta-naturala-amenajari-interioareRobertoRossi.ro va ofera proiecte de amenajari interioare complete pentru apartament, birouri si sedii de firma, centre comerciale, hoteluri si restaurant, terase, baruri si cafenele…

Va oferim plante decorative naturale rezistente si frumoase, arbusti in ghivece din material de calitate si cu un design modern prevazute cu sisteme de autorigare si drenaj ideale pentru amenajari interioare business sau HoReCa.


2 thoughts on “Arbusti decorativi si ghivece inteligente

  1. Doresc un ghiveci inalt de circa 45 Cm de culoare rozalie sau alb pentru un arbust cu frunze rosii , rezistent liernile geroase si veri calde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *