Castiga un cadou pentru un weekend romantic!

cadouri-robertorossiPentru ca este luna reducerilor si a promotiilor, si pentru ca ne pregatim deja pentru sarbatorile de iarna si luna cadourilor, RobertoRossi.ro a inceput cursa reducerilor de pret.

In plus, ne-am pregatit si sacul magic de cadouri, si astfel un cadou special, pentru un weekend romantic la gura sobei, asteapta sa fie castigat!

lumanare rustica PillarParticipati la concurs simplu si rapid: va inscrieti printr-un comentariu la acest articol, cu o poveste in spiritul sarbatorilor ce se apropie sau cu  o urare speciala pentru o persoana deosebita din viata voastra!

Premiul oferit consta in:

  • Lumanare rustica Pillar

 

  • inel pentru lumanareInel decorativ, aranjament flori artificiale, pentru lumanare
    .
  • Ulei Aromatic

Declaram deschis acest concurs din acest moment pana luni 18.11.2013 ora 21.

ulei aromatic spreader sugar spiceCastigatorul este desemnat de catre echipa RobertoRossi.ro cu ajutorul Random.org si va fi anuntat aici in cursul zilei de 19.11.2013.

Pentru a-I ajuta sa intre in posesia premiului, acesta ma va contacta la adresa elena.ilie357@gmail.com – in 48 de ore de la anuntarea castigatorului acestui concurs.

Va uram Inspiratie si Succes!

 


61 thoughts on “Castiga un cadou pentru un weekend romantic!

  1. Urare pentru o prietenă: îți doresc sărbători de iarnă minunate în care să te bucuri din plin de orice clipă și să trăiești momente unice pe care cuvintele să nu le poată exprima.

  2. Imi amintesc cu drag de un ajun de Craciun din copilarie cand a venit Mos Craciun insusi sa ne aduca cadourile. Am spus poezia fara intreruperi si balbaieli si am primit cadoul mult dorit. Totusi eram putin suparata ca tocmai in acest moment important cand toata lumea era prezenta la venirea Mosului unchiul meu lipsea… Dupa ce Mosul a plecat si noi copiii am ramas bucurosi a aparut apoi intr-un sfarsit si unchiul meu caruia i-am povestit tot ceea ce el a ratat si cat de frumos a fost. Va inchipuiti din ce postura unchiul meu asistase la toata povestea… 🙂

  3. Intr-un plic se pun multe zambete, apoi un gand bun pentru fiecare persoana pe care o intalnesti, un gram de prietenie cu soarele si copiii, cativa fulgi de zapada din Muntele Viselor, un strop de ploaie de vara, esenta de fructe dintr-o poveste vesele si toate se trimit pe calea gandului spre inimile tuturor.

  4. Cu ocazia apropierii cu pasi repezi a sarbatorilor de Craciun, pe aceasta cale iti urez un Craciun minunat si Sarbatori fericite alturi de cei dragi si un an nou mai bun!

  5. Vreau sa le urez bunicilor mele care din pacate in acest an si-au petrecut pe ultimul drum jumatatile(bunici), sarbatori fericite, sa le ajute Bunul Dumnezeu sa treaca usor peste toate greutatile si sa le daruiasca sarbatori calde si linistite; iar spiritul Craciunului sa le umple putin golurile din suflet.Sarbatori fericite scumpele mele bunici!!!!!!!!!!

  6. Craciunul in Bucovina chiar daca are aceleasi coordonate de multi ani , de fiecare data este unic!Cu aerul rece si pur de alb,cu sunet fericit de colinda si obraz inghetat de copil…Ramane agatat in timp si se conserva cu traditii si obiceiuri ca nicaieri in lume reprezentand alternativa sanatoasa (de suflet)pentru a petrece sarbatorile de iarna!

  7. CU OCAZIA SARBATORILOR DE IARNA CARE VINE CU PASI REPEZI DORESC TUTUROR FINTEI OMENESC TOT BINELE DIN LUME

  8. Sarbatorile de iarna imi miros tot timpul a brad, scortisoara si cozonac. Sunt cele mai frumoase sarbatori de peste an, cind toti stam alaturi de cei dragi in jurul bradului desfacem cadourile ascultind colinde si bucurindu-ne de tot.

  9. Anul trecut de Craciun,s-a intamplat cea mai frumoasa poveste.O aveam pe fiica mea,care a fost tare incantata sa-lprimeasca pe Mos Craciun!Anul acesta povestea va fi de o mai mare intensitate….fiica mea are un fratior,si impreuna il vom astepta pe Mos Craciun!
    Va fi un Craciun de poveste!

  10. Sper ca sarbatorile de anul asta sa fie mai bune pentru familia mea.Imi doresc sa fie sanatosi si sa fie alaturi de mine ca si pana acum!

  11. Sarbatori cu bine!!….alaturi de persoanele cele mai dragi si desigur cu gândul la cea mai draga fiinta care desi nu mai este printre noi sigur vegheaza ca totul sa fie cum ne dorim…

  12. sfintele sarbatori sa ti aduca sanatate daruri multe si bogate sa ai ce pune pe masa tuica vin sa ai in casa mincare traditionala sarmale si cozonac de la tara iubire si fericire asta iti doresc eu tie

  13. Sper ca sarbatorile de anul acesta sa imi aduca mult mai multa bucurie si liniste ,pentru ca mi-o doresc mult ,si anul ce va urma sa fie unul cu adevarat bun si plin de realizari.Sarbatori fericite le doresc tuturor prietenilor mei si in primul rand familiei mele frumoase!

  14. Anul trecut de craciun copii au creat cea mai frumoasa sarbatoare ,admosfera a fost super ,sa ne traiask copii sa le dea Dumnezeu sanatate, bucuri,impliniri si spiritul sarbatorilor de iarna sa nu se termine niciodata

  15. MASA PLINA SA VA FIE, BUNATATE, BUCURIE,
    TOATE ACESTEA ADUNATE LA CRESTINI CU SANATATE
    TOT CE VREI SA SE IMPLINEASCA, HOLDA MARE SA VA CREASCA,
    COPII SA CREASCA MARI FALNICI CA NISTE STEJARI,
    UN AN NOU PLIN CU DE TOATE
    LA MULTI ANI CU SANATATE CU SANATATE

  16. In 1996, in prima zi de Craciun ” mi-am dat inima” celui pe care-l iubeam. Atunci a avut loc logodna, alaturi de cei apropiati, in iulie anul urmator nunta. Au trecut ani… au venit copiii, au crescut… Noi suntem alaturi, in asteptarea unui nou Craciun magic. In pragul sarbatorilor, primul meu gand se indreapta catre sotul meu caruia-i doresc multa sanatate si implinire.

  17. Imi aduc aminte de anii copilariei cand ai mei nu aveau banuti pt bomboane de pom sau alte dulciuri…asa ca din anii trecuti inveleam nuci in acele hartii ,sau le umpleau ai mei cu alte hartiute doar pt a le da o forma si sa arate frumos.Mi-l aduc aminte pe tata,el era entuziasmat ca si noi desi adesea il vedeam cu lacrimi in ochi,cred ca isi dorea bomboane pt noi,ciocolati etc.In anii ce au urmat dupa revolutie au aparut dulciurile la discretie…bani sa fi avut!! Tata facea sacrificii de peste an,nu era la crasma si nu fuma,punea ban pe ban ,sa ne faca noua sarbatori de poveste.Ne cumpara cel mai frumos si mai verde bradut ,uneori gasea din acela ergintiu,cumpara ciocolati de se indoiau crengile,bomboane de pom ,cate 2 cosulete si fructe multeeeeee sub bradut,Ne facea portocale cu cuisoare ,le facea asa de frumoase :)!! Cand am crescut a pastrat acelasi entuziasm .acum cu aceeasi placere face bradutul pt nepotel.Desi nu am avut in fiecare an pomul cel mai plin si mai bogat ,am avut sarbatorile cele mai frumoase alaturi de ei.Parintii mei au facut din Craciun o poveste,un basm….era mirific.

  18. Toata lumea a scris in comentarii urari de sarbatori,eu anul acesta chiar nu astept sarbatorile, fiindca stiu ca le voi petrece singura, voi impodobi bradul singura si cu siguranta cu lacrimi(asta in cazul in care voi face brad).Eu va doresc tuturor sa aveti sarbatori cat mai fericite si nu uitati sa va aratati dragostea voastra fata de persoanele iubite,fi-ti fericiti si bucurati-va din lucruri marunte!

  19. Tuturor prietenilor

    E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. . Traieste in culori de Craciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfintenia de alta data… Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni! Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata. Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! La multi ani tuturor!

  20. Eu, ii urez ficei mele, Sandra Simtion, care este departe de mine si familia ei, multa sanatate si putere de munca, sa-si petreaca sarbatorile cu bucurie si in ajunul Craciunului, in jurul bradului sa se gandeasca la noi. O pupam si sarutam cu mulkt drag si dor.

  21. As dori sa le urez prietenelor mele care mi-au fost mereu aproape, la bine si la rau, sa aiba parte de magia sarbatorilor si sa se bucure de clipe de neuitat impreuna cu cei dragi.

  22. Acum cincisprezece ani am avut cel mai frumos Craciun cu arome de lapte praf si Pampers, pacat ca nu a fost decat unul singur cu aceste arome unice, timpul nu-l mai poti intoarce oricat ai vrea…..Daca as avea mintea de acum… ar mai fi cel putin unul la fel!

  23. Doresc tuturor romanilor, sarbatori pline cu sanatate,bucurii in casa fiecaruia .,putere pentru depasirea incercarilor si gind bun la Dumnezeu fiindca fara EL nu este si nu suntem nimic.Sarbatori fericite si linistite .

  24. Doresc sa avem cu totii sarbatori de iarna frumoase , cel putin anul asta voi avea dupa multi ani in care lipsurile si-au spus cuvantul. Anul acesta am zis ca fac orice sa ma simt bine si sa am familia aproape.
    Va pup si sarbatori frumoase!

  25. Nu am pe cineva anume caruia sa ii urez in mod special ceva de Craciun, insa din suflet si sincer urez tututor sa aiba un Craciun minunat alaturi de cei dragia. Si daca credeti ca un Craciun petrecut altundeva in afara de familie e frumos, poate asa este, insa cel petrecut alaturi de familie e minunat si unic.

  26. Sarbatorile de iarna sunt mereu un prilej de bucurie impreuna cu cei dragi. Sper sa avem cu totii un an mai bun.

  27. Cine este Mos Craciun?…Este iubirea pe care o oferim celor dragi de Sarbatori. Este painea oferita saracilor. Este intelegerea celor din jur. Este un zambet oferit familiei, deci Mos Craciun suntem noi. Haideti sa fim frumosi si calzi si atunci cu siguranta Sarbatorile vor fi cu adevarat FERICITE

  28. De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere si in urma cu intelegere. Sarbatori minunate !!

  29. multumim Duduman Melania si tuturor celor ce ne-au vizitat si ne-au lasat aici un gand bun, o poveste si o speranta, urari calde pentru sarbatorile ce se apropie! echipa RobertoRossi.ro

  30. Eu, m-am gandit sa -i scriu o scrisoare lui Mos Craciun .

    Draga Mos Craciun ,

    Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme,de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav.
    Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani…
    Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara…
    Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, nu mai stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau!
    Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu.
    Nu-mi ramane decat sa te rog ca fiecare lacrima atat de fierbinte ce-a durut vreodata,s-o ingheti si s-o transformi intr-un fulg de zapada.Si-atunci ar ninge,Mosule,ar ninge si totul s-ar imbraca in alb,si-ar fi stralucitor.Si s-ar risipi norii,si in toata natura,alba si stralucitoare,din lumina stelelor,ar ajunge pe pamant o raza,si-atunci…le-am avea pe toate,Mosule…
    Te astept… fie ca vii sau nu.

    PS: Hornul cel vechi al castelului de clestar in care stau sa stii ca l-am curatat. Atat cat am putut. Atunci, in acea zi, nu era nimeni acolo ca sa ma ajute.

  31. L-am visat pe Mos azi-noapte,
    Venea tare de departe,cu un sac mare in spate,sa aduca sanatate…,
    Deci asteapta-l ca el vine,
    Dar acum este la mine…cu un cadou de la Roberto Rossi 🙂

  32. Cea mai importanta persoana din viata mea este nepotelul meu Andrei,care in ziua de Sf.Andrei v-a face 3 anisori ,si anul acesta cred ca v-a fi un Craciun deosebit pentru ca de acum incolo incepe sa inteleaga tot ce il inconjoara si de aceea anul acesta vrem sa-i oferim niste sarbatori de basm.Noi ca bunici si fiind singurul nepotel ,va da-ti seama ca Mosul va veni imbracat (adica bunicul) in rosu si va asculta poezia lui dupa care sub brad vom cauta cadoul dorit.Cu ocazia frumoaselor sarbatori ii doresc multi ani inainte tot asa de fericite si frumoase ,alaturi de parinti,bunici si poate viitorilor frati s-au surori.

  33. Craciunul in copilarie era minunat. La bunici, la gura sobei, langa familie si prieteni. Dar e cand am si eu copiii mei Craciunul e si mai frumos. Acum doi ani baietelul meu a facut primii pasi singur de Craciun. Si de atunci traim aceasta sarbatoare de doua ori, si prin noi si prin copii.

  34. Imi place iarna , scartaitul zapezii sub bocanci, cortina de fulgi de nea ce ne acopera pasii…aroma cozonacului proaspat scos din cuptor,parfumul cetinii de brad,clinchetul clopoteilor,magia colindelor si bucuria din ochii celor dragi mie.Fie ca farmecul sarbatorilor de iarna sa va cuprinda sufletele si sa nu uitati sa daruiti un dram de fericire celor pe care viata ia incercat nepermis de mult.

  35. Am citit aici o multime de comentarii,care mai de care mai frumoase si pline de speranta! Sarbatoarea Sfantului Craciun se apropie cu pasi repezi. Poate mai repezi decat am vrea! Asa ca pana la venirea Mosului sa incercam sa fim mai buni,mai ingaduitori si mai atenti la tot ce se intampla in jurul nostru. Uneori nu vedem lucrurile marunte si,ramanem uimiti cand constatam ca tocmai ele ne fac fericiti! Haideti sa profitam si sa ne bucuram si de ‘”clipele” din viata noastra! Sa fiti fericiti si sanatosi pana la sfarsitul vietii!

  36. Draga mamico, sa-ti dea Dumnezeu cat mai multa sanatate si poate ca Mos Craciun mi-o aduce si mie un job, iar matale o pensie mai mare, caci din aia pe care o ai ai reusit sa ma mentii si pe mine pe linia de plutire atat cat am fost in somaj, cat si pe urma, de doua luni incoace, de cand am terminat si somajul si nu mai am niciun venit… Neavand alte posibilitati sa-ti ofer un cadou de sarbatori, sper sa ma ajute Roberto Rossi… http://www.youtube.com/watch?v=wdNmjX8J2wY

  37. toate sarbatorile de iarna sunt frumoase, ne uneste pe toti, toata familia la masa sa sarbatorim si sa ne simtim alaturi si iubiti este perioada in care ne dorim doar sanatate pt toti.

  38. Imi aduc aminte cu nostalgie de sarbatorile de Craciun din copilarie si caut in fiecare an sa redau aceeasi atmosfera feerica in familia mea,si le multumesc tuturor ca sunt alaturi de mine in aceaste zile.Va doresc tuturor ca Mosul sa fie darnic cu voi si Sarbatori Fericite!

  39. O urare pentru o persoana deosebita mie , este adresata sotului meu ! Iti multumesc ca mi-ai intrat in viata mea si in sufletul , in momente in care nu mai credeam ca voi putea iubi ! Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru ca suntem alaturi unul de celalalt de atata timp si , poate curand, nu vom mai fi doi, vom fi trei sau chiar patru in familie ! Te iubesc enorm de mult !

  40. Dragi parinti , va doresc ca nasterea Domului sa va umple sufletul de caldura , mirosul bradului sa va aduca fericire in suflet in amintirea zilelor in care am copilarit si m-am bucurat de iubirea , afectiunea pe care mi-ati daruit-o zi de zi .Anul nou , care se apropie cu pasi repezi sa va aduca sanatate si bucurii . Sarbatori Fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *