Castiga un premiu decorativ si parfumat oferit de RobertoRossi.ro

Inscrie-te la concursul nostru si castiga un premiu decorativ si parfumat oferit de RobertoRossi.ro cu ocazia lunii cadourilor!

 Concurs decoratiuni interioare si ulei aromatic!
Cu un click aici ajungeti in pagina de concurs!

Prietena mea Iulia tocmai se muta intr-o noua locuinta, si se/ma tot intreaba ce sa pastreze si ce nu din actuala locuinta! Sunt lucruri utile dar si lucruri ce se aduna intr-o casa de-a lungul vremii, lucruri pe care nu le mai folosim si totusi … n-am vrea sa renuntam la ele. Sunt amintiri, simboluri, repere ale anumitor perioade din viata noastra importante sau nu … dificil de judecat. Si totusi … le pastram sau nu !?

Insa, in noua locuinta este nevoie de un aer nou, proaspat si emotionant, ca prima zi de scoala. Atunci a decis Iulia ca noua locuinta va fi aranjata si decorata altfel, cu totul diferit ca pana acum. Hmmmm bun, ceva nou, dar ce? Nimic mai simplu: ne uitam pe RobertoRossi.ro la idei si sugestii de amenajari interioare, alegem decoratiuni care se asorteaza si care se potrivesc de minune noului apartament.

Asa a venit si ideea unui nou concurs RobertoRossi.ro, pe blogul Economisim.info!
Aveti idei pentru amenajarea si decorarea apartamentului Iuliei? O puteti ajuta participand la concursul „Decoratiuni pentru casa si un nou dar de blog” si puteti castiga un premiu decorativ si parfumat:

cadou RobertoRossi


3 thoughts on “Castiga un premiu decorativ si parfumat oferit de RobertoRossi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *