Cum puteți folosi culoarea Minion Yellow pentru a face o reamenajare de invidiat?

Sau cum să aveți soarele în casă!

Interior Minion Yellow

A venit vara și odată cu ea a crescut și dorința de a ne reamenaja casele. Este ca și cum am vrea să aducem mai aproape zilele însorite și să păstrăm această atmosferă veselă și luminoasă cât mai mult timp.

Și nu este deloc greu, atât timp cât ne stau la dispoziție o mulțime de obiecte decorative, nenumărate stiluri din care să ne inspirăm, plante naturale sau artificiale de tot felul. Ne trebuie doar o idee care să ne permită să dăm frâu imaginației, să găsim acel „ceva” care să le pună pe toate laolaltă într-un  mod original.

Iată o idee: Minion Yellow!

Este o culoare nouă, solară, de care toti designerii s-au îndrăgostit.  Este un galben cald și plăcut pe care sigur îl puteti pune și voi la treabă, pentru că vă permite transformări extraordinare.

Fotoliu cu pernuta minion yellow

 

Haideți să enumerăm câteva lucruri pe care le puteți face:

  • Schimbați culoarea pereților, separatoarelor sau tavanului: puteți folosi vopseluri specifice sau tapet cu modele deosebite
  • Alegeți perne, draperii, perdele, covorașe noi de culoare Minion Yellow
  • Înlocuiți câteva piese mici de mobilier: scaune, etajere, taburete
  • Renunțați la vechile coșuri și cutii pentru depozitare – aveți la dispoziție unele noi
  • Decorați camerele cu buchete de flori galbene sau în nuanțe apropiate. Puteți folosi plante si flori naturale (la ghiveci sau în buchete) sau flori artificiale, dacă doriți să fie totul mai simplu
  • Cumpărați-vă vaze noi, boluri și ghivece pentru flori
  • Dați o față nouă obiectelor mai vechi la care țineți: adăugați-le panglici, mici elemente decorative, schimbați-le culorile în Yellow Minion

Gerbera Paianjen 20 cm portocaliu

Decorațiuni originale

Chiar merită să faceți aceste eforturi pentru că odată cu schimbările din casă sau din curte, se va schimba ceva și în sufletul vostru. Privind în jur la atâta frumusețe și originalitate veți descoperi în voi mai multă energie și mai multă bucurie. Este o rețetă care vă permite să fiți creativi, să implicați toată familia în aceste schimbări și să aveți o vară memorabilă.

Ghiveci galben minion yellow

Mai multe elemente, o singură idee

Obiectele decorative alese cu gust sunt cele care dau viață încăperilor. Ele luminează camerele mai întunecoase sau pe cele care sunt mobilate mai sobru. Nu neglijați florile și plantele în casa voastră, dacă țineți la aspectul său natural. Puteți folosi în fiecare cameră plantele potrivite și să transformați totul într-un mic colț de rai. Fiecare zi petrecută acasă va fi plină de semnificație. Vă veți îndrăgosti de propria casa și de noul său aspect.

Ați putea să vă petreceți concediul acasă?! De ce nu? Dacă aveți o casă reamenajată în Yellow Minion…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *