Flori artificiale, buchete si aranjamente pentru evenimente speciale

Sunt nenumarate imprejurarile in care florile artificiale creeaza un efect estetic deosebit sau completeaza atmosfera de sarbatoare – buchete pentru mireasa sau pentru botez, aranjamente din flori si ramuri artificiale pentru mese festive, flori artificiale in ghivece pentru interioare HoReCa, sedii de firma sau spatii comerciale…

La sarbatori precum Craciunul, Anul Nou sau Pastele, coronitele, figurinele si aranjamentele din plante si flori artificiale devin simbol al povestilor si legendelor ce ne lumineaza acele momente speciale.

flori-artificiale-cosulet-cadou

 

De aceea, tehnicile de realizare a florilor si plantelor artificiale au evoluat spectaculos in ultimii 10 ani, iar materialele folosite sunt de o calitate deosebita, oferindu-le un aspect natural si proaspat.

Un cosulet cu flori in culori vesele, ce inspira bucuria si energia pe care ni le transmite natura poate fi un obiect decorativ potrivit pentru primirea calduroasa a oaspetilor in camere de hotel amenajate cu stil sau intr-o pensiune turistica cocheta. La fel de inspirat este cosuletul cu flori artificiale si pentru a fi oferit drept cadou business unei partenere de afaceri.

aranjament-corporate-flori-artificialeAranjamentele « corporate » de flori artificiale in cosulete sau vase decorative in culori calde, asortate cu interiorul sunt ideale pentru a oferi o nota de eleganta unui birou sau unei sali de conferinte in sediul companiei. Alegeti aranjamente de flori artficiale in culori asortate cu alte elemente ale interiorului si vaze sau vase decorative ce pun in valoare aranjamentul floral iar efectul estetic va fi de invidiat !

Buchetele pentru mireasa, realizate din flori artificiale, sunt si ele in tendinte: albe sau in nuante de roz ori culoarea untului, sunt si ele deosebit de frumoase si au avantajul ca se mentin proaspete pe toata durata ceremoniei si multa vreme dupa petrecere.

 

buchet-mireasa-flori-artificiale

 

In catalogul online RobertoRossi.ro gasiti o varietate de flori artificiale la fir de cea mai buna calitate, buchete si aranjamente din flori artificiale, ornamente si figurine pentru decoratiuni interioare, mese festive si evenimente speciale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *