Ghivecele ceramice Anthracite, eleganta si sanatate pentru plantele tale

A trecut mai bine de jumatate din iarna, si deja ne gandim la gradinarit si la amenajarea terasei sau a balconului pentru sezonul cald. Daca avem plante pe care le-am adapostit in interior ca sa le ferim de inghet, se apropie vremea sa le scoatem afara la lumina, sa le schimbam ghivecele sau sa le improspatam substratul.

ghivece ceramice AnthraciteOdata cu venirea primaverii, ne vom bucura de zile speciale si sarbatori precum 1 Martie si 8 Martie sau sarbatorile de Pasti, un motiv in plus sa ne pregatim casa si gradina pentru sarbatoare.

Cadourile sunt si ele la mare cautare, iar o planta deosebita intr-un ghiveci ceramic decorativ si de calitate vor face impresie buna cu siguranta.

RobertoRossi.ro va ofera o gama bogata de plante ornamentale si flori de ghiveci sau de gradina si toate accesoriile necesare pentru ingrijirea plantelor dar si decoratiuni interioare sau de gradina.

Ghivece decorative handmade din ceramica

bambus in ghiveci rotund ceramicDin colectia de ghivece din ceramica aflate la promotie, astazi va prezentam ghivecele Anthracite, elegante, rezistente la raze UV si la conditii de exterior.

Ghivecele handmade Anthracite sunt realizate din ceramica de calitate si acoperite cu glazuri mate in nuante gri asemeni carbunelui.

Structura nisipoasa a ghivecelor Anthracite este obtinuta printr-un proces special si le confera o nota exclusivista, ideala pentru obtinerea unui efect estetic deosebit in locuinta sau in biroul in care lucram, pe terasa unde servim cafeaua sau in gradina, pe o alee marginita de arbusti onamentali de ghiveci.

Arbusti ornamentali de ghiveci Schefflera  si Nolina

ghivece ceramice pentru arbusti ornamentaliRotunde sau patrate, inalte sau scunde si elegante ca niste boluri antice, ghivecele ceramice Anthracite ofera plantelor conditii de dezvoltare excelente, datorita materialului din care sunt realizate.

Arbustii ornamentali de interior precum Schefflera sau Nolina Recurvata se dezvolta foarte bine in ghivece ceramice mari, intr-un sol bine drenat. Sunt plante ornamentale iubitoare de lumina si temperaturi moderate in jur de 20 de grade Celsius. Trebuie ferite de razele directe ale soarelui si iarna de inghet.


3 thoughts on “Ghivecele ceramice Anthracite, eleganta si sanatate pentru plantele tale

  1. BUNA SEARA ,VA ROG SA MI TRIMITE TI O OFERTA DE PRET PT GHIVECE PLANTE CU DIAMETRU CUPRINS INTRE 30-60CM.MULTUMESC

  2. Bună seara,va rog sa îmi trimiteți oferta de preț la ghivece cu diametrul intre 10 și 50 cm.Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *