Ghivece si boluri decorative din ceramica Rainbow

ghivece ceramice pentru plante de apartamentGhivecele din ceramica au inspirat de-a lungul timpului designeri si peisagisti care au creat jocuri de culori si forme dintre cele mai variate pentru interioare intime din apartamente sau case, ori pentru interioare business, hoteluri si pesiuni turistice.

De asemenea, gradinile amenajate si decorate cu ghivece si vase ceramice au impresionat intotdeauna datorita materialului natural din care sunt realizate acestea, obtinandu-se astfel o armonie perfecta intre plante, ghivecele din lut ars si mobilierul de gradina din lemn natural.

Ghivece ceramice rotunde Rainbow, culoare si rafinament

ghivece decorative ceramica

.Ghivecele rotunde si bolurile ceramice din gama Rainbow sunt inspirate din jocurile de culori, lumina si umbra, mat si transparent pe care natura ni le ofera in fiecare anotimp.

Nuantele de verde primavaratic, stralucirea curcubeului sau prospetimea frunzelor data de roua diminetii, spectacolul frunzelor aramii pe care ni-l ofera fiecare toamna … sunt cateva dintre jocurile de culori pe care ghivecele ceramice Rainbow ni le ofera pentru a ne infrumuseta locuinta sau terasa.

decoratiuni interioare boluri ceramiceBolurile decorative din gama de vase ceramice Rainbow, realizate meticulos si finisate maiestrit de catre mesteri talentati, sunt ideale pentru a face ca un intreg interior sa aiba o dimensiune estetica aparte.

Ghivecele din ceramica in combinatii de nuante ce amintesc de frunzisul tomnatic sau curcubeul rasarit dupa ploaie vor face ca plantele pe care le gazduiesc sa fie mai proaspete si mai luminoase.

Vase decorative, ghivece din ceramica pentru interioare personalizate

planta-naturala-in-ghiveci-ceramic-rotund-rainbow-50x40-cm-71395-1.Plante ornamentale, spectaculoase prin forma tulpinii sau a frunzelor, dar care nu infloresc, vor fi puse in valoare de un ghiveci ceramic multicolor.

Astfel, plante de apartament precum Dracaena, Ficusul, Philodendron-ul, diversele tipuri de bonsai sau arbusti de ghiveci se pot planta in ghivecele Rainbow care le vor da un plus de culoare.

Ficusul, o planta de apartament usor de ingrijit

plante de ghiveci ficusFicusul este o planta lemnoasa, deosebita prin frunzele mari si lucioase, de culoare verde inchis. Este usor de ingrijit, pentru ca nu este o planta pretentioasa si se adapteaza usor la orice conditii de mediu. Prefera temperaturile medii, de pana la 24 de grade Celsius si se dezvolta bine daca pamantul este humos si hranit cu substante nutritive.

Ficusul prefera locurile luminoase, insa trebuie sa fie ferit de razele directe ale soarelui. Apa in exces poate sa cauzeze ingalbenirea frunzelor, de aceea ficusul trebuie udat cu atentie, numai atunci cand are nevoie de apa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *