Ghivece ceramice, vase decorative deosebite cu design clasic sau modern

ghivece din ceramica culori si dimensiuni variateGhivecele si vasele decorative din ceramica au intotdeauna un farmec aparte, fie ca sunt simple si clasice sau in culori vii si cu forme sofisticate. Sunt potrivite pentru arbusti si plante decorative de ghiveci, pentru flori naturale sau pentru aranjamente si plante ornamentale artificiale.

  • Un ghiveci din ceramica un culori calde, cu forme rotunjite si finisaje delicate va oferi un plus de culoare si rafinament unui birou, in living sau pe terasa pe masuta de cafea. Daca optati pentru flori sau plante decorative naturale, puteti alege sa plantati in ghiveciul din ceramica Guzmania rosie, roz sau galbena, sa alegeti o planta Anthurium alba sau rosie ori o frumoasa si delicata Spathiphyllum.

ghivece ceramice stilizate

  • Vasele decorative si ghivecele ceramice sunt pentru plante un mediu de dezvoltare propice, sanatos si rezistent, mai ales ca materialul din care sunt realizate nu emana in timp substante toxice care pot afecta sanatatea si frumusetea plantelor.

Patrate, rotunde sau ovale, ghivecele din ceramica sunt potrivite si pentru amenajarea unei unitati turistice, hoteluri si restaurante sau pensiuni. Daca spatiul in care sunt amplasate ghivecele decorative din ceramica nu este potrivit pentru dezvoltarea plantelor naturale, se pot folosi plante ornamentale artificiale.

Palmieri artificiali, ferigi sau cactusi dar si plante artificiale cu flori precum begonii, muscate multicolore, hortensii sau bromelii sunt doar cateva exemple din gama variata de plante si flori artificiale pe care le gasiti in magazinul online RobertoRossi.ro.

vase decorative ghivece din ceramica.

Alegeti ghivecele ceramice potrivite pentru spatiul pe care doriti sa-l amenajati, iar echipa RobertoRossi.ro va ajuta sa alegeti plantele si florile ce se potrivesc cel mai bine cu interiorul si vasele ceramice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *