Ghivece din ratan artificial pentru plante frumoase si sanatoase

Va doriti ghivece si jardiniere care sa ofere un aspect deosebit, proaspat si elegant, terasei sau balconului de acasa ? Sau ghivece si jardiniere pentru amenajarea unui bar sau a unei cafenele, pentru terasa restaurantului sau pentru un hotel ori o pensiune ?

RobertoRossi.ro va propune ghivece din ratan artificial la cele mai bune preturi, plante decorative si flori de ghiveci pentru orice tip amenajari interioare si de exterior, decoratiuni HoReCa sau pentru acasa.

ghivece jardiniere ratan

Ghivecele imitatie de ratan sunt ideale pentru un interior confortabil, decorat cu bun gust, dar si pentru un balcon amenajat pentru petrecerea timpului liber, cu fotolii si masuta de cafea din ratan. De asemenea, terasele unui restaurant sau ale unui bar capata prospetime si culoare, cu arbusti ornamentali  sau flori frumoase si parfumate in ghivece imitatite de ratan.

ghivece ratan artificial ieftineDe ce sunt sa optam pentru ghivece si jardiniere din ratan artificial pentru plantele si florile noastre ? Acestea sunt rezistente la umezeala si la conditii dure, precum vant, inghet sau raze UV. Aceste ghivecele decorative sunt dotate pe interior cu o foaie protectoare galvanizata si finisaje exterioare din aluminiu.

RobertoRossi.ro este cel mai mare magazin online de plante si flori de ghiveci si de gradina, decoratiuni interioare si mobilier de gradina din lemn natural. Va propunem solutii complete pentru amenajari si decoratiuni la cele mai bune preturi pentru birouri si hoteluri, centre comerciale si mall-uri, restaurante si piscine sau cafenele si baruri, dar si pentru casa si gradina sau apartament.

jardiniere ratan artificial pentru balcon


One thought on “Ghivece din ratan artificial pentru plante frumoase si sanatoase

  1. Ma intereseaza aceste jardiniere din ratan artificial, am o terasa de 6,60 ml/7,20ml unde doresc sa plantez gard viu. Se pot face jardiniere de dimensiuni 200*40*40 cm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *