Amenajari spatii comerciale si showroom-uri

ghiveci-rotund-de-aluminiu-partnerPentru spatii comerciale si showroom-uri, terase si cafenele sau mall-uri, magazinul online RobertoRossi.ro propune solutii de amenajari moderne, economice si ergonomice in acelasi timp.

Va oferim accesorii, obiecte decorative moderne, rustice sau retro si solutii pentru amenajarea interioarelor, astfel incat acestea sa fie amplasate in cele potrivite locuri si sa armonizeze cu intregul spatiu.

sanseveria-ghiveci-rotundPlantele si obiectele decorative « imbraca » interioarele si le confera personalitatea dorita: un spatiu comercial complex poate fi decorat cu ghivece mari in culori vii si arbusti decorativi naturali sau artificiali, o cafenea non-conformista, cu un aer de discretie si intimitate, poate fi decorata cu plante artificiale in ghivece naturale ovale sau patrate, in timp ce pe o terasa se pot amplasa ghivece inteligente mari in culori calde, cu flori sau plante de exterior, iubitoare de lumina.

Pentru un showroom  de exemplu, se poate opta pentru un design interior minimalist si de bun gust, in culori sobre dar nu monotone, in care lumina naturala si obiectele decorative sa se completeze intr-o atmosfera destinsa si expresiva. 

Minimalismul este un curent estetic ce a aparut in America in anii ’60, din dorinta artistilor americani de a da o replica artei expresioniste, mult prea incarcata de simboluri. Curentul a fost apreciat si adoptat in multe domenii, inclusiv in arhitectura si in design interior.

Designul interior modern promoveaza stilul simplu, cu obiecte decorative din materiale naturale, precum lemn, scoici, piatra naturala sau aranjamente din flori si plante conservate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *