Amenajari birouri, idei si sugestii

In amenajarea spatiilor de birouri sau a sediilor de firma principalele criterii de care se tine seama in general sunt cele ale exploatarii eficiente a spatiului, integrarea unui numar optim de posturi de lucru sau accesul rapid si usor la rafturile cu dosare ori la imprimanta….

planta-palmier-naturala-in-ghiveci

La fel de important este insa mediul ambiant, atmosfera calda si confortabila in care ne desfasuram activitatea, pentru ca randamentul sa fie maxim. Spatiul de lucru devine astfel o armonie intre functional, spatios si luminos, estetic si confortabil.

planta-naturala-in-ghiveci-plants-first-choice-polystone-70834-1Atat in birouri, cat si in spatiile de luat masa sau pentru relaxare se pot integra plante si flori decorative naturale sau artificiale in culorii vii care sa destinda atmosfera si sa ne ofere acea legatura cu natura, de care avem nevoie in permanenta.

Daca preferati florile naturale, pentru ca ingrijirea si udarea lor sa nu devina o povara, puteti folosi ghivecele inteligente cu sisteme de autoirigare, in culori vii si calde, sau in nuante sobre, patrate, rotunde sau ovale.

Obiecte decorative moderne sau de tip vintage pot completa si incalzi atmosfera, fie ca alegem un ceas de perete clasic sau vintage ori tablouri pictate in ulei pe panza sau pe hartie.

Decoratiunile de lemn natural, pietre naturale sau scoici pot fi plasate discret si cu gust in spatiile de relaxare.

Amenajari intrioare, solutii complete: daca deja ati ales modul in care veti amenaja si veti decora biroul, ne puteti transmite proiectul dumneavoastra, iar RobertoRoss.ro va ofera toate accesoriile, obiecte decorative sau plantele de care aveti nevoie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *