Castiga un cadou pentru un weekend romantic!

cadouri-robertorossiPentru ca este luna reducerilor si a promotiilor, si pentru ca ne pregatim deja pentru sarbatorile de iarna si luna cadourilor, RobertoRossi.ro a inceput cursa reducerilor de pret.

In plus, ne-am pregatit si sacul magic de cadouri, si astfel un cadou special, pentru un weekend romantic la gura sobei, asteapta sa fie castigat!

lumanare rustica PillarParticipati la concurs simplu si rapid: va inscrieti printr-un comentariu la acest articol, cu o poveste in spiritul sarbatorilor ce se apropie sau cu  o urare speciala pentru o persoana deosebita din viata voastra!

Premiul oferit consta in:

  • Lumanare rustica Pillar

 

  • inel pentru lumanareInel decorativ, aranjament flori artificiale, pentru lumanare
    .
  • Ulei Aromatic

Declaram deschis acest concurs din acest moment pana luni 18.11.2013 ora 21.

ulei aromatic spreader sugar spiceCastigatorul este desemnat de catre echipa RobertoRossi.ro cu ajutorul Random.org si va fi anuntat aici in cursul zilei de 19.11.2013.

Pentru a-I ajuta sa intre in posesia premiului, acesta ma va contacta la adresa elena.ilie357@gmail.com – in 48 de ore de la anuntarea castigatorului acestui concurs.

Va uram Inspiratie si Succes!

 


61 thoughts on “Castiga un cadou pentru un weekend romantic!

  1. Cu ocazia apropierii cu pasi repezi a sarbatorilor de Craciun, pe aceasta cale iti urez un Craciun minunat si Sarbatori fericite alturi de cei dragi si un an nou mai bun,mai fericit 🙂

  2. Pasind incet spre Noul An,as vrea ca el sa va aduca nenumarate momente frumoase,zimbete,fericire,oamenii dragi voua sa va fie alaturi,iar micile dificultati intilnite sa fie depasite impreuna.Craciun Fericit si La Multi Ani ! Succes in oricare clipa a fiecarei zile din 2014.

  3. Chair cand citeam acest articol, mancam o clementina si mirosul ei m-a dus cu gandul la sarabtorile de iarna. Le doresc celor dragi, familiei si prietenilor sarbatori fericite si tihnite, cu multe cadouri, zambete si bucurii si anul 2014 sa le aduca tot ce isi doresc.

  4. Pentru toti prietenii si cunostintele mele, va doresc sa aveti cat mai multa rabdare, intelepciune si sa imprastiati cat mai multa dragoste celor din jurul vostru.

  5. Buna, eu nu vreau sa las un comentariu aici, eu vreau sa incerc sa va amintesc cum erau sarbatorile alta data, desi nu am o varsta inaintata, eu sufar dupa Craciunul in care lumea era fericita si astepta sa vina Mos Craciun si colindele rasunau in fiecare casa, mirosea a sarmale si a cozonat proaspat scos din cuptorul bunicii, vremurile acelea cand eram mici si ne era frica sa batem satul dintr-un capat in altul singuri si veneau bunicii cu noi si ne asteptau la poarta pana intram in curtile cu porti larg deschise sa colindam cu obrajii rosii si buzele vinete pentru un cozonac sau cate un leu. In momentul in care o sa reusim iar sa ne bucuram de lucrurile acelea simple si pline de incarcatura o sa fim din nou fericiti, cand o sa scapam de tot superficialul care ne inconjoara o sa putem sa vedem adevarata liniste pe care ne-o ofera sarbatorile de Craciun!

  6. …..Am intrat în a doua cameră şi, de cum am deschis uşa, am simţit mirosul pătrunzător de cetină de brad, amestecat cu puţin fum de lemne de la soba de teracotă, care mai scotea uneori fum. Bradul înalt până în tavan arăta nemaipomenit, încărcat de bomboane de ciocolată, globuri viu colorate, Moşi Crăciuni care atârnau de jur împrejurul lui şi vata albă care imita zăpada. Nu m-am putut stăpâni şi pe furiş am desprins câteva din bomboane şi le-am îndesat repede în gură ca să nu mă vadă careva 🙂

  7. Doresc tuturor sa-si gaseasca pacea interioara, sa-si descopere pasiunile pt care merita sa se dea peste cap, chit ca a 2-a zi merg la munca sau au alte treburi, sa se descopere pe ei insisi [sa vada pana unde pot merge sau cat pot indura], sa-nceapa sa inlature din viata lor tot ce nu le mai face bine, tot ce este negativ, sa nu-si piarda timpul pt oameni si lucruri inutile, sa-si schimbe alimentatia, sa-nceapa sa faca sport, tot ceea ce credeti ca este bine pt voi, pt ca, daca voi nu vreti, nimeni nu va vrea in locul vostru. Nici mama, nici tata, nici matusa, nici catelul, nici purcelul … De putut putem toti, dar problema este cu vrutul. Facand toate astea, veti ajunge sa fiti si fericiti si sanatosi. Ceea ce va doresc tuturor. Cu ocazia tuturor celor 365/366 zile dintr-un an.

  8. As dori ca si aceste sarbatori care se apropie cu pasi repezi, sa imi bucure familia, in special pe puiul meu de 4 ani care, il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun :). Le doresc tuturor o iarna cu multa caldura sufleteasca si multa sanatate si de ce nu, o casa cu un ambient placut datorita voua RobertoRossi.ro :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *