Ghivece ceramice din gama Indoor Pottery Venus

ghivece ceramice pentru flori si planteDin gama de ghivece ceramice va prezentam ghivecele rotunde Indoor Pottery Venus. Frumoase si elegante, ghivecele din ceramica din aceasta gama sunt disponibile in diferite culori, precum alb, antracit, argintiu, galben, negru, portocaliu, verde si pot fi asortate astfel cu mobilierul sau alte obiecte decorative din interior.

  • Cateva dintre calitatile ghivecelor din ceramica sunt rezistenta si protectia la raze UV, dar si faptul ca pastreaza mai bine umiditatea pamantului din ghiveci si astfel asigura un mediu mai bun pentru dezvoltarea plantelor. Spre deosebire de ghivecele din plastic, ghivecele ceramice sunt mai grele, si astfel sunt mai stabile.

ghivece din ceramicaDe ce ghivece din ceramica pentru florile si plantele noastre?

Fiind realizate din lut ars, ghivecele ceramice ofera plantelor conditii de crestere foarte apropiate cu mediul natural. Acestea ajuta plantele sa respire iar drenarea apei este mai eficienta. Umiditatea solului este mentinuta un un timp mai indelungat, fara insa ca radacinile sa fie afectate de umiditate excesiva.
.
.

De asemenea, efectul estetic este deosebit, mai ales ca materialul permite modelarea pe forme variate, simple sau cu motive moderne sau clasice.

vase si ghivece din ceramicaFie ca va plac orhideele sau muscatele sau alte plante ornamentale de ghiveci precum Aechmea, Hoya Variegata, Neoregelia Devroe, Euphorbia Lactea Cristata, plantate in ghivece din ceramica acestea vor fi impreuna un ansamblu decorativ natural de efect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *