Ghivece si vaze ceramice cu aspect antichizat

Decoratiuni interioare deosebite pentru locuinta sau birou: ghivece din ceramica

Ghivecele din ceramica sunt o optiune potrivita pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor dar si pentru a oferi spatiului in care sunt amplasate o nota estetica aparte.

ghivece din ceramica antichizateDin gama de ghivece pentru flori si vase decorative din ceramica, va prezentam cateva modele cu un design deosebit ce aminteste de vasele din lut ars, folosite in vremuri stravechi.

Ghivecele rotunde Indoor Pottery Jihan realizate din ceramica si cu finisaje speciale ce le confera acel aspect invechit, cu siguranta ii vor impresiona pe cei care va trec pragul casei.

vase si ghivece ceramiceGhivecele ceramice, calitate si eleganta pentru plantele tale

Materialul de calitate din care sunt realizate ghivecele si vasele sau vazele ceramice, finisajele realizate manual cu grija si pricepere, protectia la raze UV sunt cateva dintre calitatile acestora.

Florile plantate in ghivece din ceramica se bucura de conditii de crestere apropiate de cele naturale, radacinile respira si astfel este prevenita imbolnavirea plantelor din cauza apei ce stagneaza in ghiveci.

Vase decorative, vaze din ceramica antichizate pentru un cadou special

vase decorative si vaze din ceramicaLa fel de interesante sunt si vazele ceramice, cu acelasi aspect invechit si o forma deosebita. Daca sunteti in cautarea unui cadou deosebit pentru o persoana speciala, vasele si ghivecele ceramice pot fi o alegere inspirata.

Daca impreuna cu ghiveciul doriti sa oferiti si o planta deosebita, puteti alege din galeria noastra de plante si flori de ghiveci dintre diferitele feluri de Peperomia, Aglaonema, Dracaena sau Clusia Rosea…

peperomia-plante-de-ghiveci

.

Plante ornamentale, flori de ghiveci

Peperomia este o planta usor de ingrijit si nu foarte pretentioasa, care se planteaza de obicei in lunile martie sau aprilie.

Se dezvolta bine la o temperatura de pana la 24 grade Celsius si este iubitoare de lumina, insa trebuie ferita de razele directe ale soarelui si udata cu moderatie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *