Peisagistica

Amenajarea unui gradini, a unei terase nu este un lucru tocmai usor, dimpotriva exista o multime de aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand va propuneti amenajarea sau redecorarea acestor spatii.

Robertorossi.ro va sta la dispozitie cu specialisti in domeniu,  designeri si ingineri peisagisti si horticoli, care vor transforma spatiul dumneavoastra personal intr-o adevarata incantare, o oaza unde va veti relaxa, petrece timpul cu familia si prieteni.

Indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, spatiile exterioare, cum sunt gradina sau terasa, reprezinta locurile unde va retrageti pentru a va bucura de cafeaua de dimineata, de o carte buna, de o companie placuta, sau chiar locuri unde puteti organiza, in masura in care spatiul va permite, petreceri de aniversare sau mese deosebite alaturi de prieteni. Amenajate intr-un mod adecvat, transformate intr-un spatiu placut, aceastea au cele mai mari sanse sa devina locurile dumneavoastra preferate, unde sa va retrageti ori de cate ori aveti nevoie.

In orasele din ce in ce mai aglomerate, dominate de gigantii din beton, sufocante in canicula verii, care acapareaza tot mai mult spatiu in detrimentul parcurilor si gradinilor publice, avem nevoie sa ne cream propriile noastre spatii verzi.

Plante decorative, in special cele in ghivece, sunt considerate deosebit de benefice pentru organism,  nu doar pentru faptul ca purifica aerul, reprezentand o sursa de oxigen, cat si pentru faptul ca sunt o sursa de energie pozitiva pentru cei care le cresc si le ingrijesc.

Modul in care sunt dispuse plantele intr-un spatiu exterior, fie el o terasa sau o gradina, este deosebit de important pentru conferirea unei stari de bine, de odihna. Amenajarea acestor spatii poate fi considerata o arta, atentia deosebita la detalii,  simtul extraordinar al frumosului fiind unele dintre principalele calitati detinute de cei care realizeaza astfel de lucrari.

 

Echipa noastra executa lucrari de peisagistica, fiind formata din oameni foarte bine pregatiti si documentati, motivati, caracterizati de o imaginatie bogata, entuziasm, care trateaza fiecare proiect la capacitate maxima, imbunatatindu-si mereu tehnica si fiind intotdeauna la curent cu noutatile in domeniu, carti si reviste de specialitate.

Simt geometric pentru dispunerea cat mai potrivita a plantelor, tehnica cromatica desavarsita, profesionistii nostri sunt mereu dispusi sa faca fata cel mai exigente cereri ale dumneavoastra.

Va stam la dispozitie cu sute de sortimente de plante decorative de interior si exterior, naturale, conservate si artificiale., pentru ca spatiile dumneavoastra verzi sa arate impresionant imprumutand din personalitatea dumneavoastra.  Pe langa varietatea de sortimente de plante, Roberto Rosii se ocupa si de cele mai pretentioase cereri pentru ghivecele plantelor, si va prezinta cea mai mare oferta de ghivece de interior si exterior din Romania, executate din materiale metalice, ceramice, sintetice, intr-o paleta bogata de culori, si cu un design deosebit, clasic sau modern.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *