Amenajari interioare, plante si ghivece decorative HoReCa

orhidee-artificiala-in-ghiveciCum aranjam o masa festiva in restaurantul nostru, astfel incat oaspetii sa fie placut surprinsi de ingeniozitatea noastra, aspectul estetic deosebit si atmosfera de petrecere exclusivista? Plantele artificiale sau naturale in ghivece inteligente cu un design modern cu siguranta sunt accesorii ce nu pot lipsi de la eveniment. Orhideele, apreciate in toata lumea pentru delicatetea lor si ghivecele Lechuza sunt o alegere inspirata

aranjament-cu-flori-artificiale-in-ghiveci

Amenajarile interioare pentru spatii HoReCa, restaurante si baruri, cafenele sau terase, necesita imaginatie, bun gust dar si accesorii de calitate, asortate cu specificul spatiului decorat. Din catalogul online RobertoRossi.ro de sugestii si accesorii pentru decoratiuni HoReCa, va prezentam un ghiveci de dimensiuni mari, intr-o nuanta calda de lila, cu un buchet de flori artificiale asortate, ce ofera impreuna intregului spatiu un plus de eleganta si rafinament.

 

flori-artificiale-aranjament-steaAveti nevoie de sugestii noi si accesorii deosebite pentru o terasa sau o pensiune turistica montana? Un aranjament de flori artificiale in forma de stea cu siguranta va avea efectul asteptat. Aranjamentul in culorii vii si asortate, din flori artificiale de Poinsettia si Hortensii, cu ramuri verzi de brad, poate decora o masa festiva, o terasa sau o camera de cazare pentru oaspeti.

palmier-artificial-coconut

Daca este vorba de o terasa amenajata pe plaja la mare, avem nevoie de accesorii in ton cu energia si exuberant sezonului estival. Palmierii artificiali de dimensiuni mari, impresionanti prin textura materialelor de calitate ce le ofera un aspect natural si acel aer exotic ce invita la relaxare sunt ideali ! Palmierii artificiali din galeria RobertoRossi.ro sunt rezistenti la vant puternic, la razele UV, cu protectie impotriva mucegaiului si au o durata de viata de pana la 10 ani.

De la plante artificiale, plante si flori naturale de interior si exterior, ghivece clasice si ghivece inteligente, vaze si vase decorative pana la ceasuri de perete si tablouri, RobertoRossi.ro este cel mai mare magazin online de decoratiuni interioare moderne si de foarte buna calitate calitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *