Amenajati interioare placute si primitoare pentru unitatea HoReCa pe care o detineti!

Atrageti si uimiti-va oaspetii cu interioare si terase decorate cu gust si amenajate pentru un maxim de confort !

Pentru ca afacerea pe care o gestionati sa prospere, iar oaspetii sa revina cu placere in restaurantul sau hotelul dumneavoastra, aveti nevoie de un concept original pentru amenajare si decorare, care sa inspire prospetime si rafinament, ospitalitate si relaxare.
Intimitatea si ambianta familiara pe care le inspira interioarele unei unitati HoReCa sunt esentiale pentru prima impresie pe care oaspetii si-o formeaza, atunci cand va trec pragul pentru prima oara.

mobilier-gradina-horeca

Daca acestia sunt bine primiti, iar ambianta este placuta si inspira grija pentru confortul acestora, consumatia si durata sederii in hotelul sau pensiunea dumneavoastra vor fi pe masura asteptarilor.

Tipul oaspetilor pe care vi-i doriti sunt determinati in mare masura de stilul in care alegeti sa amenajati si sa decorati interioarele si terasele exterioare. Puteti sa optati pentru un stil rustic, apropiat de traditie si natura, cu plante si flori naturale sau artificiale, in vase decorative si ghivece in culori asortate. Pentru interioare in stil rustic alegeti decoratiuni din materiale naturale, precum lemn, fosile sau pietre naturale, iar pentru oaspetii ce doresc sa petreaca serile calde de vara in gradina, va recomandam mobilier de gradina din lemn natural.

amenajare-bar-cafenea-horecaPentru o cafenea sau un bar modern si intim, cu un design interior al contrastelor de volume si culori, ce invita la relaxare si rasfat, alegeti vase decorative mari, in culorii calde si plante decorative ce pun in valoare intregul interior si ii confera un aer exotic.

Un astfel de interior invita la intalnirile cu prietenii dar si la intalniri pentru discutii cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

De la unitatile HoReCa ce ne intampina cu usile deschise in sezonul estival, asteptam sa ne uimeasca prin exotism, plaje cu nisip fin si terase in culori vii, sezlonguri confortabile, piscine racoroase si palmieri exotici… Palmierii artificiali, usor de intretinut, rezistenti la vant puternic si la temperaturi extreme, sunt spectaculosi prin aerul exotic pe care-l ofera, dar si prin aspectul natural.

palmieri-artificiali-amenajari-plaja-terasa

RobertoRossi.ro – magazin online de amenajari si decoratiuni HoReCa, ce iti ofera cele mai interesante idei si proiecte pentru amenajari interioare si de exterior, cea mai variata gama de plante si flori naturale de interior sau de gradina, dar si plante artificiale decorative de calitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *