Sa ne pregatim casa pentru sarbatori! Decoratiuni, amenajari interioare

brad de Craciun cu leduriSe apropie sarbatorile de iarna, iar casa trebuie pregatita pentru oaspetii ce ne vor trece pragul, fie ca sunt colindatori, prieteni sau rude. De asemenea, daca este vorba de o pensiune turistica, hotel sau casa de vacanta, este nevoie de un aer proaspat, de o atmosfera destinsa si primitoare.

In sezonul rece, florile si plantele naturale sunt mai greu de ingrijit, mai ales ca temperatura, lumina naturala si umiditatea sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a acestora.

ghivece vase decorative RobertoRossi.roRobertoRossi.ro, magazin online de flori si plante ornamentale naturale si aranjamente artificiale va propune solutii ideale pentru decorarea si pregatirea interioarelor pentru sarbatori.

Pe langa sectiunile de ornamente si decoratiuni specifice de Craciun, gasiti pe site-ul nostru ghivece si vase decorative din plastic, metalice sau ceramice, ghivece hand made, prelucrate si finisate cu migala si indemanare.

.

aranjament din ramuri AbutilonVa invitam sa va lasati inspirati de propriile gusturi sau de sugestiile noastre din sectiunea de “Idei de amenajari interioare” si sa alegeti ghivece si vase deosebite, moderne sau modele vintage, pentru interioare cu personalitate.

In privinta plantelor ornamentale artificiale, puteti alege bonsai, maslini artificiali sau ficus si buxusi, dafini sau palmieri. Pe langa arbori si arbusti artificiali de interior, va prezentam si flori artificiale la ghiveci sau buchete se aranjamente, realizate din materiale de calitate, rezistente la UV si la umezeala.

[slideshow_deploy id=’1034′]

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *