Palmieri artificiali pentru amenajari interioare si de exterior

palmier-artificial-coconut

Palmier artificial de exterior King Coconut 350 – 600 cm

Palmierii au devenit in ultima vreme un simbol al vacantelor petrecute in locuri exotice, cu plaje insorite si nisip fin, piscine limpezi si racoroase dar si terase ce emana acea atmosfera de veselie si relaxare ce ne face mereu sa asteptam cu nerabdare sa plecam in vacanta…

O statiune cu plaje si terase sau alei decorate cu palmieri impunatori si luxurianti, umbrelute cochete si sezlonguri confortabile are intotdeauna un farmec deosebit si atrage turistii iubitori de locuri exotice.
Palmierii artificiali sunt solutia ideala pentru cei ce doresc sa-si impresioneze oaspetii cu decoratiuni spectaculoase.

RobertoRossi.ro va ofera palmieri artificiali de interior si de exterior de foarte buna calitate, de diverse culori si dimensiuni, cu un aspect natural.

palmier-artificial-date-palm

Palmier artificial de exterior Date Palm Tree 200 – 600 cm

Dintre calitatile speciale ale palmierilor artificiali pe care vi-i oferim amintim aici: sunt rezistenti la imbatranire si nu isi pierd culoarea in timp, nu sunt afectati de razele Ultra Violete sau de conditii climatice extreme, sunt stabili si rezistenti la vant puternic.

Palmierii artificiali pot fi folositi pentru amenajari exterioare, plaje si terase sau parcuri si piscine dar si pentru interior. Un mall, un hotel sau un sediu de firma pot fi decorate intr-o maniera aparte cu palmieri artificiali si alte plante artificiale ornamentale, astfel incat sa ofere interiorului culoare si originalitate.


2 thoughts on “Palmieri artificiali pentru amenajari interioare si de exterior

  1. Doresc o oferta de preț la palmieri artificiali de exterior la inaltimea de 150-200 cm. Multumesc

  2. buna ziua, m-ar interesa o oferta de pret p[entru palmieri 1,75 – 2 m. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *