Promotii de vara pentru case si gradini frumoase, terase primitoare si racoroase

Pentru ca este vara, vrem sa ne bucuram cat mai mult de natura, fie ca o aducem in locuinta noastra sau la birou, in casa de vacanta sau pe terasa pensiunii sau a hotelului. RobertoRossi.ro, cel mai mare magazin online de plante si flori naturale, ghivece si vase decorative, decoratiuni interioare si de exterior, va intampina cu o varietate de produse la preturi promotionale.

Alegeti arbusti decorativi spectaculosi prin forma tulpinii si coroana bogata, precum Dafinul (Laurus nobilis) ori Ficus plangator (Ficus benjamina), plante ornamentale naturale cu frunze deosebite precum Aglaonema Silver sau Dracaena Cintho, Philodendron imperial ori Spathiphyllum.

Ghivece si jardiniere, sisteme de autoirigare si drenaj la promotie: in aceasta sectiune a magazinului online RobertoRossi.ro veti gasi ghivece si jardiniere deosebit de frumoase, moderne si rezistente la cele mai bune preturi, sisteme de autoirigare si drenaj pentru ingrijirea corecta a plantelor si florilor.

Ghivecele si vasele decorative din galeria RobertoRossi.ro aduc un plus de culoare si prospetime spatiului in care sunt asezate, pun in valoare frumustea si delicatea plantelor si florilor pe care le gazduiesc. In acelasi timp, ghivecele inteligente, prevazute cu sisteme de autorigare si drenare a apei asigura plantelor necesarul de apa si substante nutritive pentru o durata de timp de pana la 12 saptamani.

In galeria noastra de promotii de vara veti regasi o varietate de produse care sa va decoreze locuinta, biroul sau casa de vacanta: fructe si legume artificiale din materiale de calitate, plante si flori artificiale cu un aspect natural si rezistente la UV sau temperaturi extreme dar si ceasuri de perete moderne sau vintage.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *