Ghivece inteligente, elegante si rezistente pentru plante sanatoase si frumoase

Plantele sunt intotdeauna nelipsite atunci cand dorim sa decoram cu gust interioarele noastre, pentru  a le oferi un plus de eleganta, culoare si naturalete, fie ca este vorba de apartamentul in care locuim, de birouri si sali de conferinte, hoteluri si pensiuni sau restaurante si cafenele.

Alegerea ghivecelor pentru plantele noastre de interior este simpla in aparenta, insa trebuie sa tinem seama de o serie de aspecte precum, materialele din care sunt realizate si care nu trebuie sa fie toxice pentru plante, culoarea si forma care trebuie sa puna in valoare frumusetea si delicatetea plantei si sa se asorteze cu alte elemente din interior, sa dispuna de un sistem de autoirigare si drenare a apei daca timpul nu ne permite sa ne ocupam de ele.

flori-in-ghiveci-lechuza-cottageGhivecele inteligente Lechuza prevazute cu un sistem de autoirigare eficient si usor de folosit sunt alegerea optima pentru birouri, centre comerciale, mall-uri, restaurante sau cafenele si terase, unde nu va puteti ocupa zilnic de plantele dumneavoastra. Ghivecele Lechuza Cottage se remarca prin designul modern si elegant, varietatea de culori pentru toate gusturile si preferintele, materialele de calitate din care sunt realizate.

 

ghiveci-krappa-bambooGhivecele sintetice Krappa Bamboo sunt deosebit de frumoase, potrivite pentru masuta de cafea de acasa sau intr-un birou ce are nevoie de un plus de culoare ori la receptia unui hotel cu stil.  Ghivecele sintetice Krappa au o forma simpla si extrem de eleganta, atrag prin finetea materialului si designul de pe toata suprafata sa, executat manual. Aceste ghivece finisate cu multa pricepere si delicatete sunt polisate manual iar protectia vasului este realizata prin lacuire cu o pelicula rezistenta si stralucitoare. Ghivecele Krappa sunt disponibile in variate nuante tari si pun in valoare aranjamentele florale cu care sunt asociate dand viata mediului inconjurator.

bonsai-in-ghiveci-ceramicGhivecele din ceramica sunt ideale pentru decoratiuni interioare dar si pentru gradina, balcon sau terase. Acestea sunt disponibile in culori variate, precum  alb, rosu si negru, crem sau lemn natural, gri antracit sau argintiu si se potrivesc excelent intr-un interior rustic sau modern. Sunt preferate si de catre peisagisti pentru amenajarea unor gradini bogate si pline de viata sau pentru terase si piscine unde atmosfera trebuie sa fie relaxanta si primitoare.

 

ghiveci-rotund-naturalGhivecele naturale sunt deosebite datorita prelucrarii manuale, a finisajelor delicate si prin culorile ce ne fac sa ne simtim mai aproape de natura. Ghivecele naturale realizate dintr-o mixtura de materiale sintetice si pietre macinate sunt foarte rezistente si preferate in amenajarile interioare datorita efectului deosebit pe care il creeaza prin formele si nuantele unice.

Ghivecele din scoici sidefate, in nuante pastelate de alb si negru, creaza, impreuna cu plantele pe care le gazduiesc, un ambient calm si relaxant ce aminteste de fascinanta lume acvatica.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *