Ghivece si vase decorative metalice: forme simple si clare, finisaje rafinate

Clasice si moderne in acelasi timp, ghivecele metalice sunt folosite pentru a decora interioare largi si sofisticate sau simple si elegante, gradini si terase cu arbusti ornamentali si flori delicate inca din timpuri indepartate. Cu o traditie straveche in America de Nord si in Europa, vasele decorative din metal pentru plante au capatat forme indraznete – linii drepte, concave sau convexe, culori si dimensiuni variate, finisaje rafinate ce pun in valoare delicatetea si frumusetea plantelor si a intregului spatiu.

Ghivece rotunde: daca preferati liniile simple si clare, va recomandam ghivecele rotunde din gama Zinc Look Partner, proiectate sa sublinieze camerele alungite, un birou ori un living modern, sau o gradina. Bolurile din aluminiu realizate cu o finete deosebita, sunt accentul vizual care nu poate lipsi de pe o masuta joasa sau de pe blatul unui bar modern. Bolurile pot fi folosite pentru plante naturale sau ca vase decorative cu fructe sau buchete de flori si aranjamente de plante artificiale.

Putem alege intre ghivece din otel inoxidabil, tabla galvanizata sau zinc in forma de romb, ghivece patrate, rotunde sau ovale dar si boluri metalice mate sau satinate, in armonie cu mobilierul si decoratiunile din interior. Datorita culorilor lor neutre si a texturii materialului, ghivecele metalice pot fi combinate usor cu diferite tipuri de mobilier si pardoseli.

Ghivecele metalice patrate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, sunt ideale pentru amenajarea unei gradini spectaculoase si terase sau pentru plante si arbusti ornamentali de interior, pentru birou, centre comerciale si unitati HoReCa dar si pentru casa sau apartament. Aceste vase decorative pentru plante au suprafata finisata la cele mai inalte standarde, astfel incat sunt aduse la valoarea unor adevarate opere de arta.

Pentru ghivecele dreptunghiulare RobertoRossi.ro va recomanda arbusti si plante decorative, precum Zamioculcas, Nolina (Beaucarnea recurvata) Schefflera sau Pachira, ideale pentru amenajari moderne pentru apartamente, birouri si sedii de firma, centre comerciale, hoteluri si restaurante, terase, baruri si cafenele

RobertoRossi.ro va ofera ghivece metalice de diverse dimensiuni, cu design clasic sau stilizat, si accesorii decorative sau pentru intretinerea acestora: farfurii transparente, invelitoare interioara, laveta antizgariere, solutie de curatare sau role. Ghivecele si bolurile metalice reflecta lumina intr-un mod placut, atragand inevitabil privirile si ofera designerilor si peisagistilor posibilitatea crearii unui decor modern minimalist, ce accentueaza frumusetea plantelor si pun in valoare mobilierul.


One thought on “Ghivece si vase decorative metalice: forme simple si clare, finisaje rafinate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *