Decoratiuni si cadouri de Craciun la preturi de Black Friday

inel decorativ CraciunOdata cu apropierea sarbatorilor de iarna, traim deja emotiile pregatirilor pentru Craciun: trebuie sa cumparam bradutul si inca nu stim daca vom alege unul cu lumini sau un brad artificial clasic, pe care sa-l impodobim cu globuri stralucitoare si ornamente.

Nu trebuie sa lipseasca nici coronitele decorative din ramuri de brad si fructe de padure sau vasc, ornamentele pentru pentru interior sau exterior, inelele din flori si ramuri artificiale pentru lumanarile ce ne vor fascina in seara magica de Craciun.

Pentru masa festiva putem alege vase decorative si crengute artificiale de brad, plante decorative sau flori, suporturi pentru lumanari moderne sau rustice.

Acum pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt mai ieftine: profitati de reduceri de pret de pana la 50% cu promotiile Black Fridey la RobertoRossi.ro!

 

[slideshow_deploy id=’903′]

Cadourile sunt si ele pe lista de cumparaturi, si nu trebuie sa uitam pe nimeni, de la cei mici pana la cei mari, de la familie si prieteni pana la colegii de serviciu sau partenerii de afaceri.

ceas de perete RobertoRossi.roUn obiect decorativ modern sau in stil rustic poate fi un cadou interesant pentru un partener de afaceri sau un coleg de birou, ce isi doreste un ceas de perete vintage sau un ceas de perete din lemn pentru locuinta sa.

Aranjamentele artificiale si plantele decorative in ghivece ceramice sau ghivece handmade din piele de sarpe, coji de oua zdrobite ori ghivece cu foita de aur sau de argint, sunt deasemenea idei de cadouri pentru Craciun.

tablou pictat in uleiDaca inca nu ati gasit cadourile potrivite, vizitati si sectiunea de tablouri pictate in ulei pe panza sau pe hartie din magazinul online RobertoRossi.ro, decoratiunile din lemn natural si alte material natural din sectiunea “Decoratiuni”!


One thought on “Decoratiuni si cadouri de Craciun la preturi de Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *