Cum instalam corect o planta in ghiveciul decorativ

Tehnica folosita pentru plantarea unui arbust sau a unei flori in ghiveci este esentiala pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a acestora.

De aceea, RobertoRossi.ro va prezinta etapele detaliate ale instalarii plantei intr-un ghiveci decorativ si montarea indicatorului pentru nivelul de apa pentru substrat de hidrocultura.

[slideshow_deploy id=’736′]

Indicatorul nivelului de apa seamana foarte mult cu un termometru si poate fi integrat in substratul ghiveciului indicand cu acuratete nivelul apei existent in recipient. Inainte de a incepe sa puneti planta in ghiveci, instalaĹŁi indicatorul nivelului de apa in ghiveciul special de cultivare. Abia apoi plantele dumneavoastra sunt gata de a fi adaugate in noul recipient. Indicatorul nivelului de apa va arata ca si cum ar fi in sol.

Alegeti ghivece decorative moderne, clasice sau rustice realizate handmade din materiale naturale sau ghivece inteligente din plastic sau metalice realizate prin cele mai moderne tehnologii. Magazinul online RobertoRossi.ro va pune la dispozitie instrumente si filtre de selectie a ghivecelor in functie de aspect si culoare, materiale si forma sau pret, pentru ca alegerea pe care veti face sa fie cea corecta.

 


One thought on “Cum instalam corect o planta in ghiveciul decorativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *