Plante artificiale decorative

Trandafiri artificiali in ghiveciDeosebit de frumoase si usor de asortat cu ghivece si vase decorative moderne, clasice sau pentru interioare decorate in stil rustic, plantele si florile artificiale sunt tot mai mult cautate de catre designeri si peisagisti.

Plantele si florile artificiale castiga teren in intreaga lume, iar aranjamentele si decoratiunile cu plante artificiale sunt preferate pentru ca sunt usor de intretinut si de ingrijit, sunt rezistente la temperaturi extreme, nu isi pierd culoarea si prospetimea in timp si pot fi amplasate in locuri lipsite de lumina naturala sau care nu sunt propice cresterii plantelor naturale.

bougainvillea-alex-bonsai-artificialIn galeria de plante artificiale RobertoRossi.ro va prezentam diferite tipuri de bonsai artificiali, precum Cedru, Pin Japonez, Ficus, Gingko Biloba sau Euonymus Japonez. Plantele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la raze UV. Sunt potrivite pentru masuta de cafea din salonul de acasa, sau la birou pe o etajera ce are nevoie de un plus de culoare.

 

Galeria de plante artificiale cu flori este de asemenea bogata si variata: pe langa Medinilla, Strelitzia, Camellia Japonica alba sau rosie, Orhidee de diferite dimensiuni si culori, veti regasi flori artificiale la fir sau in ghiveci frumoase si elegante precum Dhalia, Begonia, Petunia, Geranium si multe altele. Nu lipsesc nici plante artificiale ornamentale precum Schefflera, Buxus, Aglaonema sau palmieri artificiali.

[slideshow_deploy id=’842′]

RobertoRossi.ro va ajuta sa gasiti solutia optima pentru amenajarea si decorarea oricarui tip de interior, solutie care se pliaza pe nevoia de confort, eleganta si rafinament, fie ca vorbim despre locuinta sau biroul in care ne dsfasuram activitatea, amenajari unor spatii comerciale complexe sau unitati HoReCa.


6 thoughts on “Plante artificiale decorative

  1. Vreau si eu flori artificiale la ghiveci
    . cum trebuie sa procedez..pt.a face comanda. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *