Amenajari si decoratiuni de lux: o plaja exotica, terase si cluburi exclusiviste

Unul dintre proiectele de amenajare plaja si terase cu care ne mandrim este amenajarea plajei Crema din zona Melody in Mamaia.

Pentru ca plaja sa ofere momente de relaxare si odihna intr-un cadru de neuitat, specialistii RobertoRossi.ro au integrat in peisajul natural elemente ce il transforma intr-un colt exotic si luxuriant. Elementele decorative in jurul carora graviteaza intregul ansamblu de relaxare si odihna, si care se impun prin maretie, aspectul natural si aerul exotic pe care il degaja, sunt palmierii artificiali.

Astfel, plaja Crema din zona Melody din Mamaia se remarca prin arborii artificiali decorativi ce imbraca aleile, terasele si suprafata cu sezlonguri pentru plaja.

Palmierii artificiali de exterior oferiti de RobertoRossi.ro beneficiaza de o garantie de 7 ani pentru trunchi si o garantie de 3 ani pentru frunze. Durata de viata pentru trunchi este de minim 10 ani iar pentru Frunze de minim 5 ani. Palmierii artificiali sunt rezistenti la vant puternic, cu viteza de peste 120 km/h si fiecare frunza suporta o greutate maxima de 60 kg (zapada sau gheata in timpul iernii).

Amenajari interioare si de exterior, spatii HoReCa: RobertoRossi.ro va ofera palmierii artificiali potriviti spatiului pe care il amenajati, realizati conform specificatiilor de inaltime, diametru trunchi, diametru coroana de care aveti nevoie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *