Amenajari de exterior: emotie si stil

Fiecare colt de natura pe care il putem aduce in interioarele noastre, pe terasa, la piscina sau intr-o curte interioara, intotdeauna ne face sa ne simtim mai bine. O planta mica intr-un ghiveci decorativ amplasat discret intr-un colt sau un arbust impunator intr-un vas decorativ modern pot oferi spatiului o eleganta deosebita.

planta-naturala-cu-flori-in-ghiveci-lechuza-bacino

Specialistii in amenajari interioare si de exterior vizeaza armonizarea interioarelor cu exteriorul, prin amenajarea de terase, gradini sau curti interioare care vin sa completeze intregul complex cu obiecte decorative naturale si plante in ghivece sau amfore ce aduc natura mai aproape de noi.

Ghivecele inteligente sunt o solutie eficienta pentru ingrijirea plantelor, mai ales in cazul unui complex comercial sau al unui hotel ori pensiune turistica, si in acelasi timp o solutie decorativa ingenioasa.

planta-naturala-ghiveci-lechuza

O terasa amplasata intr-un centru urban aglomerat, unde oamenii vin sa se relaxaze, are nevoie sa atraga nu numai prin deservirea prompta si produsele de calitate, dar si prin atmosfera primitoare, ambientul placut si oaza de natura pe care o ofera un ghiveci cu plante naturale.

Arhitectura moderna ne propune un joc nonconformist de linii si volume iar amenajarea si decorarea teraselor si a curtilor sau a circulatiilor completeaza spectaculozitatea unei cladiri prin culori vii si forme emotionante.

 

planta-naturala-ghiveci-ceramic

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *